Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky’s feestweek: win één van de twintig plekjes voor tien Voetjebal-lessen!

De Ajax Kids Club is bijna jarig en Lucky Lynx is aangewezen om de 20 kaarsjes uit te blazen. We vieren onze verjaardag met een heuse feestweek vol prijsvragen. In samenwerking met Voetjebal geven we twintig plekjes voor tien lessen weg!

30 november 2020 - 08:20
Voetjebal 1200
Lol trappen en leren voetballen doe je bij Voetjebal! © Ajax Kids Club

Huh, wat, Voetjebal…? Wat is dat nou weer? Haha, we leggen het graag uit!

Voetjebal is bedacht voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar die het leuk vinden om, samen met papa of mama, actief bezig te zijn. Naast leuke voetbalvormen is er tijdens de lessen vooral veel plezier. Voetjebal werkt – op verschillende locaties – met kleine groepen van maximaal acht kinderen. En hun papa of mama.

Bij de jongste ‘voetjeballers’ gaat het om zelfverzekerdheid bij het lopen, maar ook om trappen, passen, draaien en jongleren. Later is er ook aandacht voor het controleren van de bal met alle mogelijke lichaamsdelen, passes, dribbeloefeningen en nog veel meer.

Wij mogen onder onze trouwe leden van de Ajax Kids Club maar liefst twintig plekjes voor tien Voetjebal-lessen weggeven voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Wil jij kans maken op deze onwijs leuke prijs? Doe dan mee en geef het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag.

Meedoen kan tot en met woensdag 2 december, dus kom razendsnel in actie. Vergeet bij het invullen van onderstaand formulier niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat! Deze vind je achterop je clubcard.

Lucky’s feestweek eindigt pas op donderdag 3 december, want dan bestaan we echt 20 jaar. We geven tot die tijd supertoffe cadeaus weg aan onze leden en versturen tijdens de feestweek elke dag een nieuwsbrief met prijsvragen.

Prijsvraag: In welke drie landen is Voetjebal actief (tip: zie website Voetjebal)?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >