Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky’s feestweek: win één van de twintig kadokaarten van Intertoys!

De Ajax Kids Club is bijna jarig en Lucky Lynx is aangewezen om de 20 kaarsjes uit te blazen. We vieren onze verjaardag met een heuse feestweek vol prijsvragen. In samenwerking met Intertoys mogen we twintig kadokaarten ter waarde van 25 euro weggeven!

27 november 2020 - 11:42
Lucky Intertoys 1200
Lucky bekijkt alvast het grote Intertoys-boek! © Ajax Kids Club

De feestdagen zijn in aantocht en dus hebben Sinterklaas en de Kerstman het straks reuzedruk. Reken maar dat ze ook een bezoekje brengen aan Intertoys, natuurlijk! De speelgoedwinkel helpt het bebaarde duo graag, maar doet ook mee aan Lucky’s feestweek!

Hoe? Nou, door Ajax Kids Clubleden de kans te geven om één van de twintig kadokaarten te winnen, ter waarde van maar liefst 25 euro. Dat is lekker! Pak dus maar snel het grote Intertoys-boek erbij om alvast te snuffelen, want er is veel leuks te krijgen bij de speelgoedgigant!

Wil jij kans maken op een kadokaart? Doe dan mee en geef het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag.

Meedoen kan tot en met zondag 29 november, dus kom razendsnel in actie. Vergeet bij het invullen van onderstaand formulier niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat! Deze vind je achterop je clubcard.

Lucky’s feestweek eindigt pas op donderdag 3 december, want dan bestaan we echt 20 jaar. We geven tot die tijd supertoffe cadeaus weg aan onze leden en versturen tijdens de feestweek elke dag een nieuwsbrief met prijsvragen.

Prijsvraag: Met wie kun je - volgens het Ajax Kids Clublied - beter niet spotten?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >