Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky’s feestweek: win dikke mini-Mercedes van Ajax!

De Ajax Kids Club is bijna jarig en Lucky Lynx is aangewezen om de 20 kaarsjes uit te blazen. We vieren onze verjaardag met een heuse feestweek vol prijsvragen. We beginnen vandaag gelijk lekker! Hoe? Met het weggeven van die supertoffe mini-Mercedes van Ajax!

27 november 2020 - 09:12
Lucky 1200 Mercedes
Deze dikke bak kan van jou worden! © Ajax Kids Club

De spelers van Ajax rijden in supermooie auto’s van Mercedes en we hebben nu goed nieuws voor jou als lid van de Ajax Kids Club. Jij maakt namelijk óók kans om in stijl naar school te gaan. Of naar opa en oma. Of naar een vriendje of vriendinnetje?

Hoe? In die mooie mini-Mercedes van Ajax natuurlijk. Daarvan mogen we er eentje weggeven als start van Lucky’s feestweek. Wil jij deze gave vierwieler winnen? Doe dan mee en geef het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag.

Meedoen kan tot en met zondag 29 november, dus kom razendsnel in actie. Vergeet bij het invullen van onderstaand formulier niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat! Deze vind je achterop je clubcard.

Lucky’s feestweek eindigt pas op donderdag 3 december, want dan bestaan we echt 20 jaar. We geven tot die tijd supertoffe cadeaus weg aan onze leden en versturen tijdens de feestweek elke dag een nieuwsbrief met prijsvragen.

Prijsvraag: op 13 december is er weer een Ajax Kids Club Persconferentie. Weet jij nog welke vier spelers aanschoven bij de vorige Ajax Kids Persco?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >