Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Lucky viert 20 jaar Ajax Kids Club met feestweek vol prijsvragen!

De Ajax Kids Club is bijna jarig en Lucky Lynx is aangewezen om de 20 kaarsjes uit te blazen. We vieren onze verjaardag met een heuse feestweek vol prijsvragen. We beginnen op vrijdag 27 november en eindigen op donderdag 3 december. We geven supertoffe cadeaus weg aan onze leden en versturen tijdens de feestweek elke dag een nieuwsbrief met prijsvragen.

17 november 2020 - 15:19
Lucky 1200
Lucky en de Ajax Kids Club pakken uit! © Ajax Kids Club

We vertellen nog niet alles, maar reken maar dat we uitpakken. Oh jazeker! Wat dacht je van de mini Ajax-Mercedes? Of een interview met een speler van Ajax? Dat en dus nog veel meer. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis he-le-maal niks.

We eindigen de feestweek niet voor niks op 3 december, want dat is het moment dat de Ajax Kids Club echt 20 jaar bestaat. Vanaf die dag krijgen alle leden van de Ajax Kids Club sowieso een leuk cadeautje van Lucky op de mat!

Ben je nog geen lid van de Ajax Kids Club? Sluit je dan zo snel mogelijk aan, zodat je nog volop kunt mee feesten en kans maakt op ons prijzencircus. Doe je dat voor 24 november, dan ontvang je ook het nieuwe clubblad, dat vrijdag 4 december verschijnt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >