Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky’s feestweek: win één van de 25 voetbalboeken voor kids!

De Ajax Kids Club is bijna jarig en Lucky Lynx is aangewezen om de 20 kaarsjes uit te blazen. We vieren onze verjaardag met een heuse feestweek vol prijsvragen. In samenwerking met kinderboeken.nl mogen we 25 superleuke kinderboeken weggeven!

28 november 2020 - 06:08
Boeken 1200
Welk van deze boeken zou jij graag winnen? © Ajax Kids Club

Hou je van lezen? Mooi, dan moet je echt even opletten. En als je lezen niet zo leuk vindt, dan eigenlijk ook. We geven namelijk echt onwijs leuke kindervoetbalboeken weg!

Kinderboeken.nl doet mee aan Lucky’s Feestweek en we mogen de volgende boeken verloten aan onze trouwe Ajax Kids Clubleden:

Klik op één van de linkjes hierboven om meer te weten te komen over de uitgave. Wil jij kans maken op één van deze boekjes om lekker de feestdagen mee door te komen? Doe dan mee en geef het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag.

Meedoen kan tot en met maandag 30 november, dus kom razendsnel in actie. Vergeet bij het invullen van onderstaand formulier niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat! Deze vind je achterop je clubcard.

Lucky’s feestweek eindigt pas op donderdag 3 december, want dan bestaan we echt 20 jaar. We geven tot die tijd supertoffe cadeaus weg aan onze leden en versturen tijdens de feestweek elke dag een nieuwsbrief met prijsvragen.

Prijsvraag: In het boek ‘Chaos United’ gaat het over het grappigste voetbalteam van Nederland. Maar uit welke plaats komt het team van Milan en zijn vriendjes?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >