Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Gemiste kansen snel vergeten dankzij fijne goals en dito juichplaten!

Eventjes, heel eventjes waren we bang dat we zaten te kijken naar de Europese variant van Sparta-thuis (2009). Gelukkig bleek die vrees na een paar minuten in de tweede helft alweer ongegrond. Er werd gescoord en gejuicht, in totaal maar liefst drie keer! Daarom hebben we 'gewoon' vrolijke foto's!

26 november 2020 - 12:13
Ajamidfotosopenercar
Ajax stelt na rust snel orde op zaken! © Pro Shots

Het gebeurt niet vaak dat je zoveel kansen bij elkaar voetbalt en dat je ze ook stuk voor stuk mist. Vooral in de Champions League moet je meedogenloos zijn, zoals Erik ten Hag zo vaak opmerkt. En terecht. Gelukkig was het klasseverschil zo groot dat Ajax alsnog met 3-1 won van FC Midtjylland.

Wat was het heerlijk geweest om deze Europese overwinning te beleven vanaf kolkende tribunes, maar helaas... We moeten het doen met 'wat als?' Grote kans dat we zo'n beetje de hele tweede helft de pogo hadden staan dansen op de tribunes. De realiteit is helaas anders.

We zaten op een stoel, lagen op de bank of een combinatie hiervan. Zoiets. We zijn op zich niet minder blij met deze driepunter, maar het is toch anders... Een CL-avondje ontdaan van emotie volgen vanuit eigen huis. Dat is gewoon niet zoals het is bedoeld.

Gelukkig danste Ajax voorbij zijn tegenstander, zodat er toch nog iets te swingen viel. En door. Door, door, door! Want winst op Midtjylland is nog niet genoeg. Ja, er wordt na de winterstop ook Europees voetbal gespeeld. Maar op welk toneel? Om op het hoogste niveau actief te blijven, moet er nog heel wat gebeuren.

Maar eerst lekker door de fotootjes bladeren! De platen zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, stem dan op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Dat is belangrijk, dus zeker doen! Ga jij voor Gravenberch, Neres of kom je toch weer uit bij Tadic van wie we zulke prestaties haast normaal vinden? Hoe dan ook, de stembussen zijn open. Stop je envelop er snel in!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >