Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens/-meisjes gezocht voor Jong Ajax - FC Eindhoven!

Heb jij zin in een avontuur? Mooi! We zoeken namelijk stoere leden van Ajax Jonge Schare die de club maandagavond 7 december willen helpen. Wil jij ballenjongen of -meisje zijn bij het duel tussen Jong Ajax en FC Eindhoven? Check dan snel de prijsvraag hieronder!

18 november 2020 - 10:44
Ballenjongen Jong Ajax 1200
Maandagavond thuis zitten of lekker aan de slag? © Pro Shots

Deze wedstrijd begint al om 18.45 uur en is gesloten voor supporters. Dat komt natuurlijk door corona, maar jij kunt er misschien toch bij zijn. Langs de lijn zelfs, oh jazeker! Als ballenjongen of -meisje. Gaaf toch?

Of je Jong Ajax ziet schitteren is nog even de vraag, want de ene keer spelen de talenten fantastisch en de andere keer juist helemaal niet. Van de elf gespeelde wedstrijd verloren de Ajaxtalenten er vijf en wonnen ze er zes. Lukt het om nummer negen FC Eindhoven te verslaan?

Om kans te maken op deze toffe prijs moet je wel het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Als winnend Ajax Jonge Schare-lid kun je dan zien hoe grote talenten als Brian Brobbey en Kenneth Taylor hun wedstrijd voetballen. En wie weet mag je de bal wel aan Naci Ünüvar geven voor een ingooi. Ook desinfecteer je de uitgespeelde ballen, want corona!

Als winnaar zorg jij dat de spelers op het veld snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, geniet jij van het spelletje. Zie jij al grote talenten waar Erik ten Hag maar eens goed op moet letten?

Nog even over corona: er mag geen publiek bij de wedstrijd aanwezig zijn, dus het is zaak dat je vader of moeder zin heeft om je weg te brengen en op te halen. Dat is niet leuk, dat snappen we, maar het zijn helaas de regels waar we mee te maken hebben.

We zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: meedoen kan tot en met maandag 23 november. We nemen een dag later contact op met de winnaars.

Prijsvraag: In welke plaats is Naci Ünüvar geboren?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Het lidmaatschap is nu inclusief een Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro). Je ontvangt ook tien keer per jaar het magazine Ajax Life.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >