Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax weet vijf keer te scoren tegen 'onorthodox' Heracles

We zitten in een fase van het seizoen waarin je slechts kunt verliezen. Er valt niets te winnen. Het enige wat je kunt doen is fit blijven, scoren en zorgen dat je je eigen wedstrijdjes wint. Precies dat is wat Ajax doet en dus kunnen we na de 5-0 tegen Heracles Almelo niet anders dan tevreden zijn.

22 november 2020 - 23:12
Openerheraclescar
Wat leuk om Neres en Blind zo vrolijk te zien! © De Brouwer

Er werd misschien niet constant in de hoogste versnelling gevoetbald, maar kunnen we dat Ajax ook maar een beetje kwalijk nemen? Nee, natuurlijk niet! De commentator van dienst kan wel negatieve dingen roepen, maar als de Ajacieden al voor rust een thuiswedstrijdje beslissen, is het goed.

Dan kunnen we ons echt niet meer wensen. Bedenk dat er een onwijs druk programma voor de deur staat, bedenk dat er amper kansen werden weggegeven. Je kunt niet constant aan de boom schudden en zelfs vandaag bekroop je het gevoel: stel er moeten dubbele cijfers worden gehaald, dan lukt het ook gewoon.

Zo gezegd, zo niet gedaan. Het bleef bij vijf doelpunten. En nogmaals, dat is prima. Dikke, dikke prima. Gemiddeld wordt er iedere drie dagen een overwinning verwacht van de ploeg van Erik ten Hag en aan die verwachting is zondag de 22ste ruimschoots voldaan. Dan gaan wij echt niet lopen klagen.

Weet je wat het mooie is? Met de wijsheid van een paar uurtjes later slaat klagen over Ajax echt al helemaal nergens op. Gewoon echt niet. De Ajacieden werd inkakken verweten, maar heb je de rest aan het werk gezien? Feyenoord voetbalde nog een stuk magerder, PSV wist zelfs niet eens te winnen.

Dan is het toch gewoon een prima weekeinde geweest? Nou dan! Vinden wij ook! Tijd dus om wat fotootjes te bekijken, eindelijk ook weer eens van De Brouwer. Aangevuld met Pro Shots.

Als je klaar bent met het checken van ons fotoverslag neem dan ook de moeite om te stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Dat is belangrijk, want uiteindelijk bepalen jullie wie er met die eer vandoor gaat. Zakaria Labyad viel in de prijzen, maar ben je het er mee eens? Wij tellen tot en met de laatste stem, geen zorgen. Stemmen kan via deze link!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >