Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden strepen hun verlanglijstje af op bezoek bij FC Emmen

Hadden we meer kunnen wensen dan Ajax heeft laten zien? Nou, euhm... nee! Heel simpel. Het uitduel met FC Emmen verliep precies zoals je vooraf had gewenst. De Ajacieden wonnen met 0-5, kregen rust en bleven grotendeels heel. Daar doen we het voor in deze fase van het seizoen.

29 november 2020 - 00:35
Emmenuitopenenercar
Klaassen bemoeit zich ermee en het is gelijk raak! © Pro Shots

De eredivisie voelt op dit moment een beetje als een speeltuin in vergelijking met de Champions League. Midweeks is waar het gebeurt en tussendoor moet je zorgen dat je heel blijft, een paar doelpuntjes maakt en je rust pakt. Dat klinkt een beetje oneerbiedig, maar toch.

De spannende wedstrijden in de eredivisie komen echt nog wel. Ajax is nog lang geen kampioen en heeft op dit moment nationaal weinig te winnen. Slechts te verliezen. Dus moet je ervoor zorgen dat je geen steekjes laat vallen. Dat is ook de verwachting en de Ajacieden voldoen hier aan.

Eigenlijk verloopt alles op dit moment volgens schema. Halverwege de eerste helft is het al zo'n beetje beslist en je merkt het niet eens als Blind en Tagliafico een keertje niet van de partij zijn. We verkeren op dit moment in de luxe positie dat Klaassen dan wel opstaat. Of Traoré scoort. En Labyad pakt ook zijn doelpuntjes mee.

Deze rode draad hebben we voor jullie in een fotoverslag gegoten, mede dankzij Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, wacht je nog een belangrijke taak. Namelijk het uitbrengen van jouw stem op de Ajacied van de Wedstrijd. Pak je het serieus aan of stem je voor de gein op Onana? Het mag van ons allebei. Als je je stem maar laat horen. Dat kan door hier te klikken.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >