Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Volgens Klopp klopt alles aan affiche Ajax - Liverpool, bijna alles…

In normale tijden gaat een beetje Ajaxsupporter watertanden van een affiche als Ajax – Liverpool. Dat is een soort Pavlov-reactie. Toch zijn de dingen vandaag de dag anders, want supporters moeten thuis kijken. Liverpool trainer Jürgen Klopp baalt daar ook van.

21 oktober 2020 - 11:46
Klopp 1200
Klopp was weer goed op dreef tijdens de persconferentie. © Pro Shots

De Duitser was als zo vaak op dreef tijdens de persconferentie in aanloop naar weer een topwedstrijd. “Amsterdam is een fantastische stad, de Johan Cruijff Arena een geweldig stadion en Ajax een superteam. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie Champions League-wedstrijd, behalve de supporters…”

Klopp speelde met de media zoals hij dat kan. De Engelse pers was amper geïnteresseerd in Ajax, maar bleef maar vragen stellen over de blessure van Virgil van Dijk. “Is er iemand geïnteresseerd in de wedstrijd van morgen,” vroeg de oefenmeester dan ook maar eens beleefd.

Toch zat er een tikje frustratie bij, want Klopp wilde namelijk graag uitweiden over de tegenstander van woensdagavond. “Ajax is een topclub. Ook als ze in Engeland zouden spelen, zouden ze het goed doen. Maar ze spelen in Nederland en ik hou van de eredivisie.”

Ajax kan alleen maar dromen van de mogelijkheden die Liverpool heeft, als het gaat om het versterken van de selectie. Klopp heeft daar geen medelijden mee. “Ajax heeft een hele goede jeugdopleiding. Wanneer ze spelers verkopen, staan de volgende voetballers alweer klaar. Het is een prachtige club met een geweldige uitstraling, een goede coach en talent.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >