Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe geef jij Ajax vliegende start tegen Liverpool?

Het Champions League-avontuur van Ajax begint dit seizoen tegen Liverpool en wij zijn benieuwd naar jouw adviezen voor Erik ten Hag. De trainer – die Antony niet kan inzetten – heeft vast een strijdplan in zijn hoofd, maar tips zijn altijd welkom!

20 oktober 2020 - 16:33
Ten Hag 1200 (4)
Wat zou er hier door het hoofd van Tadic gaan? © Ajax Images

Ten Hag maakte een dag voor de kraker bekend dat Antony en Juriën Timber niet fit zijn voor de confrontatie met 'The Reds'. De coach stelde eveneens dat de absentie van Antony niet zorgt voor een ander strijdplan. En waarom zou de trainer ook, want hij heeft immers David Neres en Quincy Promes nog rondlopen.

Toch zijn er noten te kraken. Want gaat Dusan Tadic tegen de ploeg van Jürgen Klopp wél in de spits beginnen? Wat zou jij Ten Hag adviseren? Wij denken wel te weten waar jullie voorkeur ligt…

Wij geven je de kans die voorkeur van de digitale daken af te schreeuwen. Jij kan jouw advies voor Ten Hag verpakken in jouw ideale basiself. Die kun je maken in onze app, die je hierboven kunt downloaden.

Heb je de app al? Klik dan op tabblad 'de tribune' en selecteer Ajax – Liverpool. Daarna hoef je alleen maar een tactiek te selecteren en de poppetjes naar de juiste plek te slepen.

We zijn benieuwd naar de samenstelling van jouw middenveld, de aanvallers voorin en vooral wie op welke plek staat.

Ben je klaar? Mooi! Deel dan jouw startformatie op socials met de hashtag #tenhagself. De kans is groot dat je medesupporters iets vinden van jouw brouwsel. En precies dat is wel zo leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >