Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag wil graag nog eens een dagje ruilen met Klopp

Soms komt een antwoord uit een ouder interview nog eens goed van pas. Zo ook nu. Ajax en Liverpool staan dinsdag tegenover elkaar op Anfield, maar weet je met wie Erik ten Hag altijd nog eens een dagje wil ruilen? Nou, met Jürgen Klopp!

30 november 2020 - 15:43
Hagkloppruilencar
Gelukkig voor Ten Hag gaat hij ook met Ajax richting Anfield. © Pro Shots

Klopp sprak in aanloop naar de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena nog lovende woorden over zijn collega. De trainer van Liverpool omschreef Ten Hag als een 'world class manager' en dat is een mooi compliment van een succesvolle evenkie uit het vak.

Klopp en Ten Hag werden ook al eens samen aan tafel gespot tijdens een Uefa-congres en leken het toen goed naar hun zin te hebben. De trainer van Ajax heeft natuurlijk niets te klagen over zijn werk, maar als hij nog eens een dagje met iemand mag ruilen... valt zijn keuze op Klopp.

“Een dagje ruilen? Dus dat betekent dat Ajax er ook nog wat aan moet hebben hè,” denkt Ten Hag hardop na. Hij doet dit in reactie op de ingestuurde vraag van de achtjarige David Deelstra voor een vragenvuur in een eerder al verschenen magazine van Ajax Life.

Ten Hag vervolgt: “Dan wil ik wel een keer ruilen met Klopp en Liverpool dus een dag trainen. Liverpool heeft een aantal elementen in het spel waar wij goed van kunnen leren. Welke? Met name het collectief jagen, pressen, omschakelen en de ongelooflijke spirit die het team heeft.”

Banner Eindejaarsactie AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >