Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Doe jij 23 november ook weer mee aan digitale Ajax Life Pubquiz?! (VOL)

Het begint inmiddels vaste prik te worden: eens per maand is er de digitale Ajax Life Pubquiz! Ook 23 november is er weer eentje. Niet op de laatste maandag van de maand, maar ach. Hij is er wel. De inschrijving is weer geopend en dus zijn we benieuwd of je zin hebt om mee te doen!

30 oktober 2020 - 11:12
Pubquiznovcar
We beloven alvast: de vragen vormen een uitdaging! © Pro Shots
  • INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK, WANT WE ZITTEN VOL! WIL JE OP DE RESERVELIJST? MAIL NAAR ORGANISATIE@SVAJAX.NL!

We willen niets liever dan weer ouderwets de kroeg in om een pubquiz te organiseren en samen te komen met andere Ajacieden, maar het lijkt erop dat we geduld moeten betrachten. Tot minimaal ergens in 2021, vrezen we. Kortom, het zijn zware tijden...

We mogen immers ook al niet naar het stadion, maar misschien kunnen we het tenminste allemaal iets draaglijker maken door weer een digitale pubquiz te organiseren! Gezien de populairiteit van onze digitale pubquiz staan jullie alweer te popelen voor een volgende editie. Nou, die komt eraan!

De volgende mag in jullie agenda's voor maandag 23 november. We hebben via Zoom opnieuw plek voor 120 enthousiaste Ajacieden. En als je zelf voor een natje en een droogje zorgt, ben je tenminste weer een avondje onder de pannen! Chips, drop, cola of een biertje, we keuren het allemaal goed!

Je kunt maandag de 23ste vanaf 19.30 uur inbellen, waarna wij jouw team indelen in een 'eigen' kamer zodat je met elkaar kunt overleggen zonder dat de concurrentie kan meeprofiteren van jullie hardop nadenken. Net als de vorige keren trappen we om 20.00 uur af en dit keer ligt er een Ajax-kerstcadeau klaar voor de winnaars!

Je kunt je via het formulier onderaan de tekst opgeven als deelnemer. Je kunt je per lidnummer één keer aanmelden en het aantal tickets dat je bestelt, dient gelijk te staan aan het aantal personen waaruit je team bestaat. Minimaal een duo, maximaal een kwartet per team.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >