Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 2: win voetbalwoordenboek, 1 van de 11 of de stadionbijbel!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen en we hebben veel leuks in de aanbieding!

01 oktober 2020 - 13:16
Boekenprijsvraagal21200
Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! © Ajax Life

In het tweede nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan drie uiteenlopende boekwerkjes. En dit keer is het ook echt uiteenlopend! Als lid van SV Ajax maak je kans om een van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben. 

We beginnen met de uitgave van Bas Timmers, die zichzelf afvroeg wat je met een enorme hoeveelheid overbodige kennis van de Duitse voetbalcultuur kon doen. Precies, een Duits-Nederlands voetbalwoordenboek maken! De dictionaire is gevuld met commentatorwoorden, specifieke voetbalbegrippen en een overzicht van legendarische spelers, trainers en stadions. 

Ben je dol op plaatjes kijken? Dan is de stadionbijbel van SANTOS echt iets voor jou! Het boekwerk bestaat uit 365 foto’s van mondiale voetbaltempels. Draai een willekeurige pagina open en je vergaapt je aan een prachtplaat vol emotie of nostalgie. De tekst is grotendeels in het Engels, maar mag niet ontbreken in de boekenkast van de echte groundhopper!

Tot slot hebben we een boek vol illustere portretten van Oranje-keepers voor je in de aanbieding. De elf met de meeste interlands achter hun naam verdienden een plekje in de uitgave van Leo Oldenburger en Yoeri van den Busken. Natuurlijk is er ook aandacht voor Ajacieden zoals Edwin van der Sar en Maarten Stekelenburg.

Wil jij kans maken op een van deze boeken? Lees dan Ajax Life 2 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de tweede editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 22 oktober. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: met wie praat Devyne Rensch veel over leren coachen van achteruit?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >