Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe vang jij afwezigheid Ziyech in Groningen op?

Ajax moet het op bezoek bij FC Groningen zonder de geblesseerde Hakim Ziyech doen. Dit stelt Erik ten Hag voor een probleem. Maar misschien kun jij helpen met de oplossing. Hoe ziet jouw ideale opstelling eruit?

25 januari 2020 - 12:27
Copyright-ProShots-6355966
We zijn benieuwd met welke opstelling jij op de proppen komt! © Pro Shots

Net toen we dachten dat de tandem Quincy Promes/Ziyech weer compleet was, viel de spelmaker uit met een vervelende kuitblessure. Gelukkig zijn er tegenwoordig smaken genoeg binnen de spelersgroep en valt de absentie van Ziyech wel op te vangen. Maar toch… Zie de juiste combinatie maar eens bij elkaar te krijgen als er een hoofdbestanddeel ontbreekt.

We schakelen daarom jouw hulp in voor een oplossing. We zijn benieuwd met welke opstelling jij op de proppen komt! Beloon jij Carel Eiting voor zijn goede optreden in de beker, of kies je voor de gretigheid van Klaas Jan Huntelaar? Hoe dan ook, om jouw ‘Ten Hags elf’ samen te stellen, is het van belang dat je onze app opent.

Ga vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de juiste wedstrijd uit, om vervolgens de juiste poppetjes op de juiste plek te zetten en de tactiek te bepalen. Als je klaar bent, is het een kwestie van plaatje opslaan en delen via social media.

Gebruik de toevoeging #tenhagself zodat we jouw plannen voorbij zien komen. Succes!

https://twitter.com/YoloGamerDJ/status/1221002752886747136

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >