Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax Kids Clubleden beleven geweldig bekeravondje in de Arena!

Een lichtshow, geweldige sfeer in een uitverkochte Johan Cruijff Arena en met je grote helden mee het veld op mogen lopen... Precies dat maakte onze Ajax Kids Clubprijswinnaartjes mee. Zij beleefden als mascotte de avond van hun leven en zagen Ajax ook nog eens met 7-0 winnen! Dat levert een vrolijk fotoverslag op, hoor.

23 januari 2020 - 11:16
Ajax-Spakenburg-12001
Vooraf in de kleedkamer bleek al dat het met de mascottes wel goed zou komen! © De Brouwer

Avondwedstrijden zijn altijd net even leuker en bekeravondjes al helemaal! Veel ouders en kinderen gingen bij de wedstrijd tussen Ajax en SV Spakenburg voor het eerst naar de Arena en maakten dus hun debuut. De sfeer was echt onwijs gezellig en er werd flink gezongen en gesprongen.

Ondertussen verzamelden de Ajax Kids Clubmascottes zich in de spelerstunnel, samen met Lucky. Daar was het wachten op spelers als Ryan Babel, Dusan Tadic, Nico Tagliafico en Siem de Jong. Ondertussen liepen wisselspelers als Quincy Promes en Klaas Jan Huntelaar voorbij voor de nodige high-fives. 

Na een spectaculaire lichtshow liepen de spelers met de mascottes het heilige gras van de Arena op. Wat een belevenis zeg! Het leverde de kids ook nog eens een heus mascotte-diploma op. Die mochten ze trots op de tribune laten zien aan papa of mama, terwijl Ajax het ene na het andere doelpunt maakte.

Dat Ajax met 7-0 won was natuurlijk niet zo gek, want Spakenburg is een amateurclub en speelt in de tweede divisie. Maar joh, wat maakt het uit? Het is altijd leuk om Ajax te zien scoren. Siem deed dat zelfs drie keer! Lassina Traoré maakte twee doelpunten, terwijl Dusan Tadic en de zestienjarige Naci Ünüvar en allebei eentje maakte.

De foto's hieronder zijn gemaakt door De Brouwer en het is echt leuk om er even doorheen te gaan.

Wil jij ook meedoen aan evenementen of prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >