Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Knutsel de spelersbus en word mascotte bij Ajax - AZ!

Ajax - AZ is een échte topwedstrijd en jij kunt jezelf naar een mascotteplek voor die kraker knutselen. Hoe gaaf is dat? Check snel wat je precies moet doen om een plekje te verdienen in de spelerstunnel van Ajax!

13 januari 2020 - 15:53
spelersbus-1200
De 11-jarige Job maakte deze toffe spelersbus. We zijn benieuwd welke knutsels we nog meer zien! © Job

De topper tussen Ajax en AZ wordt zondag 1 maart gespeeld en dat wordt vast een superspannende wedstrijd. De aftrap is pas om 20.00 uur en vlak ervoor verzamelen onze mascottes zich in de spelerstunnel om met Dusan Tadic, Andre Onana, Hakim Ziyech, Ryan Babel en Lucky het veld op te lopen.

Om kans te maken op deze superprijs vragen we je weer flink te knutselen! We hebben plek voor zeven leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een Ajaxspeler het veld op gaan. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Die winnaar gaat met onze Lucky het veld op. 

Pak dus snel je knutselspullen! Normaal moet je een antwoord geven op een prijsvraag, maar voor zulke mooie wedstrijden vragen we je vaak iets meer te doen om een plekje te verdienen. 

Wat moet je precies doen?
Bouw, teken of knutsel de prachtige rode spelersbus van Ajax. Pak je blokken, stiften, Lego, karton, tekenpapier, schaar, lijm, potloden, papier-maché… Je mag helemaal zelf weten hoe je de spelersbus maakt. Je hoeft de spelersbus ook niet precies na te maken, je mag ook een hele nieuwe ontwerpen!

Je kunt jouw geknutselde spelersbus sturen naar:
Ajax Kids Club 
T.a.v. Lucky
Arena Boulevard 83-95
1101 DM Amsterdam Zuidoost

Mailen mag ook. Dat kan naar kidsclub@svajax.nl.

Verder belangrijk:
Meedoen kan tot en met zondag 16 februari 2020. Vergeet bij je inzending niet je naam en lidnummer mee te sturen!

We nemen maandag 17 februari 2020 contact op met de winnaars!

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan prijsvragen of evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan via deze pagina. Een halfjaarlidmaatschap heb je al vanaf 7,50 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >