Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

Kaartverkoop Café Ajax Life weer gestopt wegens... UITVERKOCHT!

Houd maandag 3 februari vrij in je agenda, want dan is de zevende editie van Café Ajax Life in de Johan Cruijff Arena. Ontmoet jouw Ajaxhelden en maak een onvergetelijke Ajaxavond mee! In de video hieronder kun je alvast checken hoe tof het vorig jaar was, dus zorg dat je snel je kaartje in huis hebt!

16 januari 2020 - 15:39

Café Ajax Life is ondertussen een jaarlijkse traditie voor onze volwassen leden. Je kunt vooraf een kijkje nemen in de Ajaxkleedkamer en het gras van de Arena ruiken. Na afloop maak je een paar selfies met de Ajacieden en scoor je handtekeningen!

Ook dit jaar komen er weer vier spelers van Ajax langs om met jullie de aanwezige voetbalkennis te testen. Twee teams, twee tribunes, allemaal Ajacieden en Jack Spijkerman. Veel leuker wordt het niet! Als supporters helpen jullie de spelers aan de juiste antwoorden, samen win je voetbalspellen en juich je jouw helden naar de overwinning.

  • Café Ajax Life is uitverkocht, maar je kunt je onderaan wel aanmelden voor de reservelijst

De deuren van Café Ajax Life in de Johan Cruijff Arena openen om 19.15 uur. Het programma begint rond 20.15 uur en het programma duurt ruim een uur.

In het café hebben we plek voor 216 Ajacieden, dus de setting is iets intiemer dan voorgaande jaren en daardoor zit je nog dichter op de actie. Als je lid bent, kun je je aanmelden, een kaartje kost 7,50 euro. Op de avond zelf ontvangt elke deelnemer twee consumptiebonnen. Je mag ook één introducé meenemen voor wie dezelfde prijs geldt. Hij of zij hoeft geen lid te zijn, maar wél achttien jaar of ouder.

In aanloop naar het evenement sturen we nog een aantal updates over het programma.

Voor in de agenda:
Wat: Café Ajax Life
Waar: Johan Cruijff Arena
Wanneer: maandag 3 februari, begint om 20.15 uur en duurt ruim een uur
Wie: Leden van Ajax Life (18+)

Wij hebben er zin in! Jij ook?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap kost slechts 14 euro.

[gravityform id="445" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >