Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Getafe geeft trouwe aanhang gratis kaartjes voor duel met Ajax

De eerste kennismaking met Getafe CF leert ons dat we met een bijzonder clubje te maken hebben. En hoe meer we over Getafe lezen, des te meer wordt die indruk bevestigd. Dit keer heeft de club ervoor gekozen om zijn trouwe aanhang gratis kaartjes te geven voor de thuiswedstrijd tegen Ajax.

23 januari 2020 - 17:37
getafegratiscar
Getafe trok laatst tegen Real Madrid eindelijk eens volle zalen. © Pro Shots

De Spanjaarden hebben het thuisduel met Ajax omgedoopt tot een bonuswedstrijd voor supporters die eerder tijdens het Europese avontuur al een 'Euroabono' kochten. Een 'Euroabono' kun je prima vergelijken met wat in Amsterdam doorgaat als een passe-partout.

Het Coliseum Alfonso Pérez kent een capaciteit van 17.000, maar bij de groepsduels in de Europa League waren de tribunes vaak slechts halfvol. Of halfleeg, wat je wilt. Supporters die toen van de partij waren, op basis van een 'Euroabono', mogen als dank voor hun support tegen Ajax gratis naar binnen.

We kunnen ons prima voorstellen dat de belangstelling rondom Getafe flink is toegenomen met een potje tegen de Ajacieden in het verschiet. De club staat bekend als innovatief als het aankomt op het doen van pogingen om meer publiek te trekken en deze ludieke actie past prima in dat straatje.

Aan die 'Euroabono's' hing een prijskaartje van zo'n 60 euro en daar komt nu dus een vierde wedstrijd gratis bovenop. Wie er dit seizoen al vroeg bij was, heeft echt een prima deal gesloten. Buiten dat is het tof dat een klein clubje, dat lang niet altijd Europees voetbal speelt, zijn trouwste supporters zo tegemoet komt.

En als de aandacht voor Getafe - Ajax echt heel groot blijkt, trekt Getafe die 'gemiste inkomsten' heus wel recht via de overige kaartverkoop. Als het uitvak straks mocht uitverkopen, kunnen 'los Azulones' misschien nog wat verdienen aan Ajacieden die dan maar een plekje zoeken op de thuistribunes.

https://twitter.com/GetafeCF/status/1207014239107506176

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >