Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

Er komt weer een Ajax Life Pubquiz aan! (VOL)

Het wordt wel weer een keertje tijd voor een Ajax Life Pubquiz, nietwaar?! Nou, je wordt op je wenken bediend, want de inschrijving is weer geopend! De volgende pubquiz staat in onze agenda voor maandag 24 februari en hopelijk houden jullie die avond vrij voor een leuke Ajaxquiz!

20 januari 2020 - 16:17
pubquizbarhoutcar
Wij hebben er zin in en tellen af naar de volgende pubquiz! © Pro Shots

UPDATE: DE PUBQUIZ IS VOL, WE HEBBEN HET MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS BEREIKT.

Die maandag de 24ste is de dag na Heracles-uit en hopelijk kunnen we om te beginnen proosten op een driepunter. En dan wordt het daarna toch echt tijd om de hersenen te laten kraken, want er wordt gewerkt aan weer een flinke lijst moeilijke Ajaxvragen!

De plaats van handeling is dit keer in de buurt van het Houthavenpark, in Bar Hout om precies te zijn. Wie weet ben je daar die zondag ook al te vinden, want je kunt er tegenwoordig wedstrijden van Ajax op een groot scherm kijken.

De aftrap van onze pubquiz is om 19.30 uur en teams mogen bestaan uit minimaal twee personen en maximaal vier man. Deelnemers betalen 2,50 euro per persoon en in ruil hiervoor ontvang je een gratis drankje. We hebben plek voor maximaal 60 deelnemers.

We willen jullie graag een lekkere worst voorhouden in de vorm van een leuke prijs, maar we zijn nog druk bezig om het een en ander te regelen. De vaste deelnemers weten dat de prijzen altijd prima in orde zijn en dat zal dit keer echt niet minder zijn. Komt goed en hopelijk zien we jullie in Bar Hout!

  • Klik hier om je in te schrijven (VOL)

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >