Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Al bijna 30.000 kaartjes verkocht voor Ajax - Spakenburg

Er zijn niet onwijs veel kansen om kaartjes te scoren voor een thuiswedstrijd van Ajax. En als jij je zinnen hebt gezet op het bijwonen van het KNVB-bekerduel met Spakenburg doe je er slim aan om snel in actie te komen, want de teller doorbreekt spoedig de grens van 30.000 verkochte kaartjes.

02 januari 2020 - 17:59
tellerspakenburgcar
Als je een soortgelijke kans ziet tegen Spakenburg, gewoon doen! © De Brouwer

We weten nu al dat de Johan Cruijff Arena aardig volstroomt voor de enige thuiswedstrijd van dit seizoen in het KNVB-bekertoernooi. Dit schrijven we niet uit angst voor de amateurs van SV Spakenburg, maar omdat we nu al weten dat Ajax verderop in het toernooi telkens uit speelt.

Kortom, kom naar Ajax - Spakenburg en twijfel niet te lang als je erover nadenkt om kaartjes te kopen. Het ene na het andere vak van de JC Arena gaat in de verkoop en raakt uitverkocht. De kaartverkoop verloopt vol enthousiasme en de teller passeert al bijna de 30.000.

Dit alles is al het geval zo'n drie weken voordat de wedstrijd wordt gespeeld, want die staat op de planning voor woensdag 22 januari. De aftrap is om 20.45 uur en dat kan een tikje onhandig zijn, maar wij pleiten er toch voor om de volgende generatie Ajacieden tot laat te laten opblijven.

Zo vaak krijg je misschien niet meer de kans om als jonge supporter met eigen ogen naar de huidige spelersgroep van Ajax te kijken. En ook al kunnen we moeilijk beloven dat Hakim Ziyech en alle andere sterren aan de aftrap staan, er worden ongetwijfeld mooie herinneringen geboren. En dat is belangrijk!

Je hebt geen clubcard meer nodig om kaartjes te kopen voor Ajax - Spakenburg en het is mogelijk om per bestelling vier kaartjes af te rekenen. Op het moment van publicatie van dit artikel zijn er ook volop kaartjes te koop voor slechts een tientje per stuk.

Kortom, treuzel niet te lang en scoor die kaartjes! Als je niet zo bekend bent in de Ticketshop van Ajax, raden we van harte aan om eerst deze instructievideo te bekijken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >