Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win tijd terug en scroll snel door onze platen van Ajax - FC Groningen!

Pfoe, dat was het avondje wel in de Johan Cruijff Arena! Het thuisduel met FC Groningen ging de boeken in als een bijzondere. We zijn Europese avondjes gewend en de frustratie nam zaterdag toe, maar uiteindelijk kwam alles goed en stonden we 'gewoon' weer te juichen. Het werd zelfs 2-0.

29 september 2019 - 12:23
fotos1920ajagrocar

Op de een of andere manier eindigt Ajax - Groningen zo'n beetje standaard in 2-0, maar de manier waarop de uitslag dit keer tot stand kwam, was niets standaards aan. Het werd een zeer apart duel. Zo eentje waarvan je bijna de haren uit je hoofd trekt.

Het lukte Ajax maar niet om te vele kansen te benutten en als de Ajacieden geen kans bij elkaar voetbalden, lag het spel stil. Dat kon je aan de Groningers wel overlaten, al is het treurige dat het tijdrekken wordt ontkend. Wees een grote jongen en geef het gewoon toe.

Het is niet erg dat je een alternatieve manier probeert te vinden om Ajax af te stoppen, want het is bijna geen doen. Dat is allemaal hartstikke logisch. Maar als je plannetje dan mislukt omdat je iets te ver gaat, moet je niet doen alsof het de schuld van Frans Bauer en Bananasplit is.

Goed, tijd om ons vizier op andere dingen te richten dan tijdrekken. Foto's kijken bijvoorbeeld. De platen zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's checken en nog een momentje van je kostbare tijd over hebt, kunnen wij het waarderen als je wilt stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd. Vergeet niet dat Ajax ondanks alles gewoon best een aardige partij op de mat legde. Wie vond jij de beste? Stemmen maar!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >