Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Wel een resultaat, maar PSV-uit eindigt net niet zoals gewenst...

We hebben zelden zulke dubbele gevoelens overgehouden aan PSV-uit. Een gelijkspel in de moeilijkste wedstrijd van het jaar is helemaal niet slecht, maar feit is ook dat er een voorsprong werd verspeeld. Het werd daardoor 1-1 en dat voelt als te weinig.

23 september 2019 - 10:42
psvuit1920openercar

Erik ten Hag heeft het over zes grote kansen en daarmee wordt het spelbeeld van de topper iets te veel afgerond naar Amsterdams peil, maar feit is wel dat de Ajacieden een prima kans hebben laten liggen om een serieuze tik uit te delen.

Maar we weten ook: als je tien minuten voor tijd slechts een marge hebt van één moet je je tegen PSV absoluut nog niet rijk rekenen. En tsja, dat hebben we geweten. Het was misschien zelfs maar goed dat de thuisclub niet durfde door te drukken, want er ontwikkelde zich een gewapende vrede.

Zo deed zich het wonderbaarlijke moment voor dat de PSV-aanhang begon te fluiten omdat Ajax geen zin meer uitstraalde om aan te vallen. Kun je je voorstellen dat zoiets in de Johan Cruijff Arena gebeurt? Nou, wij gelukkig ook niet.

Het fluitconcert zei veel over het verloop van deze topper en het humeur van de Ajacieden. Hier is een kans blijven liggen om de eredivisie in een plooitje te laten vallen. Is dat erg? Dat weten we nog niet, maar we hoeven niet dramatisch te doen. Ajax staat er vijf punten beter voor dan vorig jaar.

Het wordt eerst tijd om foto's te kijken, met dank aan De Brouwer en Pro Shots!

Als je klaar bent met foto's kijken, kunnen we het waarderen als je je licht laat schijnen over de Ajacied van de Wedstrijd. Er zijn wellicht iets minder kandidaten dan na het Europese avondje, maar dan nog. We praten hier wel over een serieus topduel in de eredivisie. Stemmen doe je hier!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >