Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Veel plezier én strijd tijdens derde editie ballenjongensdag!

Zo’n honderdtwintig leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) streden zaterdag weer om een plekje langs het veld als ballenjongen of -meisje. Het werd een heerlijke dag vol spanning, plezier, sportiviteit én strijd! Dat snappen we goed, want de prijzen logen er niet om. Check snel ons fotoverslag!

09 september 2019 - 10:47
ballenjongensdag-12002

Het was de derde editie van het evenement, speciaal in het leven geroepen voor onze leden van Ajax Jonge Schare, waarbij jongens en meiden er vol voor gaan om een plekje te verdienen langs het veld in de Johan Cruijff Arena. Dat leverde gave plaatjes op, die je hieronder kunt bekijken.

Op het oude trainingsveld, naast de Arena, was weer een parcours uitgezet van verschillende spellen, waarbij de toekomstige ballenjongens en -meisjes in teams waren onderverdeeld. Zo had je Team Ziyech, maar bijvoorbeeld ook Team Van de Beek, Team Onana en Team Tagliafico.

Er waren tien plekken te verdelen over de thuisduels met Feyenoord, PSV, Lille, Valencia en Chelsea. Een mooi rijtje clubs, dus het was logisch dat iedereen enorm zijn of haar best deed om een plekje te claimen, waarbij de deelnemers vooral werden beoordeeld op houding, positivisme en samenwerking. 

De tien winnaars ondertekenden uiteindelijk een echt ballenjongens of -meisjescontract in de Johan Cruijff Arena. Glaasje 0% bubbels erbij! Doen we gewoon.

De foto's zijn gemaakt door De Brouwer.

Wil je ook meedoen aan evenementen van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar)? Lees snel alle voordelen en sluit je aan! Lid worden kan via deze pagina.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >