Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes beleven razend spannend dagje PSV - Ajax!

De wedstrijd PSV - Ajax is altijd spannend. Zeker als je als winnaartje van de Ajax Kids Club met je helden mee het veld op mag. Elf Ajax Kids Clubleden maakten dat zondag mee en beleefden een ontzettend spannende middag. Check hier het fotoverslag!

23 september 2019 - 09:47
120010

De winnaartjes hadden flink hun best gedaan mascotte te worden. Maar écht flink hun best! Ze deden namelijk mee aan onze prijsvraag waarin we vroegen een tof stadionliedje te verzinnen. Dat hebben we geweten! We kregen onwijs veel leuke video's binnen en konden slechts elf Ajaciedjes uitkiezen.

Zij waren naar Eindhoven gekomen om vanuit de spelerstunnel met hun helden het veld op te lopen. Dat alleen al is natuurlijk heel spannend. Gelukkig is er altijd iemand als Dusan Tadic. De aanvoerder geeft de kinderen een keurig handje en kletste wat af met zijn mascotte. Ook PSV-mascotte Phoxy liet zich zien. Lucky zat in de Johan Cruijff Arena voor de televisie.

Na de opkomst was het rennen geblazen! Snel naar de tribune om de wedstrijd te bekijken. Het werd een spannende pot die eindigde in een 1-1-gelijkspel, mede door een doelpunt van Quincy Promes. Met het gelijkspel leek eigenlijk iedereen best wel tevreden. Of zat er stiekem meer in...?

De foto's hieronder zijn door onszelf en Pro Shots gemaakt. Oh, en voor we het vergeten: stem je nog effe op jouw Ajacied van de Wedstrijd?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >