Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Kom jij ook naar het Sinterklaasfeest van de Ajax Kids Club? (VOL)

Pakjesavond is nog ver weg, maar voor Ajax Kids Clubleden van 3 t/m 8 jaar hebben we alvast leuk nieuws te melden... Lucky organiseert namelijk een echt Sinterklaasfeest op zaterdag 23 november.

26 september 2019 - 12:07
Sinterklaasfeest-1200

UPDATE: Evenement is vol. Je kunt je wel inschrijven voor de reservelijst in het formulier onderaan deze pagina. Als er mensen afzeggen, dan nemen we wellicht alsnog contact met je op.

Lucky nodigt kinderen die dag uit bij kinderspeelparadijs Ballorig naast de Johan Cruijff Arena. Het programma begint die dag om 9.30 uur en is om 12.00 uur afgelopen. Voor de kids is er die dag onbeperkt limonade en voor de ouders koffie en thee.

Lucky is vanaf het begin van de partij en natuurlijk lopen er ook superveel Ajaxpieten rond. Hebben ze pepernoten bij zich? Vast wel! Kinderen kunnen lekker vrij spelen en meedoen aan het pietengymmen. Ze krijgen dan een echt Ajax Pietengymdiploma. En een tof Ajaxcadeautje na afloop!

  • SCHRIJF JE IN (VOL)

Er is in totaal ruimte voor 120 leden van de Ajax Kids Club (3 t/m 8 jaar) en zij mogen - gezien de beperkte ruimte - elk één ouder meenemen. Er wordt een bijdrage van vijf euro per inschrijving gevraagd.

Halverwege het programma worden alle kinderen bij elkaar gehaald om Sinterklaas te roepen. Lekker hard Sinterklaasliedjes zingen, nou, dan komt hij vast wel tevoorschijn!

Bij de inschrijving kunnen ouders aangeven of Sinterklaas hun kind naar voren mag roepen. Als dat zo is, dan kunnen zij in de inschrijving een leuk verhaaltje over hun kind tikken, zodat de Sint wat leuks over ze kan vertellen.

Tot slot kunnen ouders bij de inschrijving kiezen uit drie Ajaxcadeautjes die worden uitgedeeld die dag.

Programma in het kort
09.30 uur – 11. 00 uur: Vrij spelen, Ajaxpieten huppelen rond
11.00 uur – 11.30 uur: Programma met Sinterklaas
11.30 uur – 12.00 uur: Cadeautjes uitdelen en uitloop

 

RESERVELIJST

[gravityform id="380" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >