Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Als lid van SV Ajax naar viewing party Ajax - Valencia!

De kaartverkoop voor groepsduels van Ajax in de Champions League werd zoals verwacht voor leden van SV Ajax een loterij. De club organiseert voor hen die naast kaartjes grepen weer een 'viewing party' in de Ziggo Dome voor het thuisduel met Valencia. Als lid van SV Ajax kun je daar gratis bij zijn!

30 september 2019 - 15:17
viewing-party-12002

Als Supportersvereniging Ajax namen we een flinke stapel kaarten bij de club af en deze verloten we gratis onder onze trouwe leden (vanaf 18 jaar) die mogelijk naast een kaartje grepen. Het gaat om 1250 setjes van twee kaarten, dus in totaal 2500 plekken. Als lid mag je zelf bepalen wie je meeneemt.

Ajax zorgt dat de wedstrijd tegen Valencia live op groot scherm is te zien in de Ziggo Dome naast de Arena. Ook organiseert de club er weer een aantrekkelijk programma omheen, al is het nog even afwachten hoe hier invulling aan wordt gegeven. Een kaartje in de officiële ticketshop van Ajax kost 19,95 euro, maar jij kunt er dus als lid van de supportersvereniging voor niks bij zijn.

Natuurlijk wil iedereen graag in het stadion kijken naar het duel met de Spanjaarden. Maar ja, de vraag was veel groter dan het aanbod. De kaartverkoop ging keihard en niet alle supporters kregen een kans een kaartje te bemachtigen… 

Samen de wedstrijd op groot scherm bekijken in de Ziggo Dome is daarom best een tof alternatief. Supporters die er afgelopen seizoen Ajax - Real Madrid op groot scherm bekeken kunnen daarover meepraten. Het was een groot succes, zo veel werd snel duidelijk.

De deuren van de Ziggo Dome openen dinsdag 10 december om 18.30 uur en het programma start om 20.00 uur. Artiesten en oud-Ajacieden verzorgen de voorbeschouwing. Om 21.00 uur wordt de wedstrijd live op groot scherm vertoond.

Greep jij mis bij de kaartverkoop en zie jij het wel zitten om om de wedstrijd met andere Ajacieden op groot scherm te volgen? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier!

[gravityform id="376" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >