Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Kids Clubleden beleven topavond bij Ajax - Groningen!

We hebben een tof online fotoboek gemaakt van Ajax - FC Groningen. Winnaartjes van de Ajax Kids Club liepen met de spelers het veld op en scoorden erop los in de Johan Cruijff Arena!

29 september 2019 - 21:03
ajagro-12001

Flink wat Ajaciedjes hadden voor Ajax - Groningen meegedaan aan onze prijsvragen. Zo kon je een plekje in de spelerstunnel winnen als spelersmascotte, maar er waren ook weer Fun Games.

Bij de Fun Games is het de bedoeling dat de prijswinnaartjes in de rust doelpunten maken. Nou, dat lukte prima, al stonden er ook twee prima keepertjes op doel. Tijdens de rust stond het nog 0-0, dus de Fun Gamers konden de spelers van Ajax mooi even laten zien hoe je doelpunten maakt.

De spelersmascottes zaten toen al lekker op de tribune. Hun werk zat er al op. Zij mochten met de spelers van Ajax en Groningen het veld oplopen. Dat is natuurlijk een droom en ze kregen allemaal een echt mascottediploma mee naar huis.

En de wedstrijd? Ajax versloeg Groningen dik verdiend met 2-0. De doelpunten werden gemaakt door Lisandro Martínez en Klaas Jan Huntelaar. Bekijk hieronder de foto's die De Brouwer maakte en stem hier op de speler die jij het beste vond voetballen.

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >