Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Win kaartjes voor Ajax - Fortuna Sittard!

Het zijn drukke tijden voor de Ajacieden. En het is nu zaak om een goed fundament neer te leggen onder het vervolg van het seizoen. We kunnen echter niet garanderen dat Ajax tijdens de volgende thuiswedstrijd aantreedt als koploper, maar dit weerhoudt je er vast niet van om mee te doen aan onze prijsvraag, toch?

19 september 2019 - 16:36
ajaforwinkaartjescar
Al het goede begon toen tegen Fortuna, kunnen we wel stellen. © Pro Shots

De ploeg van Erik ten Hag staat zondag voor de uitdaging om weer eens een resultaat neer te zetten in Eindhoven, terwijl het woensdag alweer tijd wordt om Fortuna Sittard te verslaan. Als dat laatste in ieder geval lukt, wordt de strijd om het kampioenschap vroeg of laat vanzelf een titelrace.

Maar het mooiste van alles zou natuurlijk zijn om de Ajaxspelers woensdag met een voorsprong van drie punten op de grootste concurrent te begroeten in de Johan Cruijff Arena. We weten nog niet wat er zondag gebeurt, maar soms moet je gewoon het zekere voor het onzekere nemen.

Jij kunt het zekere voor dit onzekere nemen door mee te doen aan onze prijsvraag. Wij verloten negen setjes kaarten voor Ajax versus Fortuna Sittard en die wedstrijd wordt woensdag de 25ste gespeeld. De aftrap is om 20.45 uur. Het betreft hier een inhaalduel na een vrij, zomers weekeinde.

Prijsvraag: Welke Ajaxtrainer debuteerde thuis tegen Fortuna Sittard om vervolgens datzelfde seizoen kampioen te worden?

We nemen na de deadline van zondag 23.59 uur contact op met de winnaars. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Wil jij volgende keer ook meedoen aan zo’n toffe prijsvraag? Sluit je aan bij SV Ajax!

[gravityform id="373" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >