Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel opener in CL tegen Lille in onze SV Ajax-poule!

Het is het tijd voor de Champions League! Ajax trapt het miljoenenbal af tegen Lille OSC, maar wat gaat er allemaal gebeuren in een uitverkocht huis? Voorspel de uitslag via onze SV Ajax-poule en maak kans op toffe prijzen!

17 september 2019 - 09:09
pouls-1200
Noteer jij Tagliafico als doelpuntenmaker...? © De Brouwer

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou de kans mooie prijzen binnen te harken, maar voor niks gaat de zon op! Je moet er natuurlijk wel eerst wat voor doen. Ajax wint immers ook niet zomaar van Lille.

Wat je precies moet doen? Alleen maar leuke dingen! Namelijk je voorspelling loslaten op de potjes die Ajax speelt en de spelers die scoren. Dit keer is het tijd om meestervoorspeller Nostradamus in jezelf te vinden voor het Champions Leagueduel met Lille!

En het is zaak om scherp te zijn, want alle wedstrijden die je sinds Heerenveen-thuis voorspelt, gaan om het echie. Het oefenen is voorbij. Met een juiste voorspelling van Lille-thuis kun je nu dus serieuze punten bijschrijven.

Met die punten maak je elke maand kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, kunnen we alvast beloven.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad).

Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com.

Zet 'm op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >