Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel midweeks treffen met Fortuna Sittard in onze SV Ajax-poule!

Oké, oké, heb jij verstand van voetbal? En heb je voorspellende gaves...? Bewijs het maar dan! Pak je glazen bol en voorspel de uitslag van Ajax - Fortuna Sittard en de spelers die scoren. Via onze SV Ajax-poule maak je elke maand kans op toffe prijzen!

25 september 2019 - 09:30
pouls-12001
Niccccooooo! © Pro Shots

Er staat een heus midweeks potje voetbal voor de deur. Dat zijn we wel gewend van de Champions League, maar het gaat nu om het thuisduel met Fortuna Sittard. Deze werd een maandje naar achter geschoven vanwege de play-offs voor de Europese toernooien. Play-offs die voor Ajax prima verliepen.

Hoe dan ook, net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou de kans mooie prijzen binnen te harken, maar voor niks gaat de zon op! Je moet er natuurlijk wel eerst wat voor doen. 

Wat je precies moet doen? Alleen maar leuke dingen! Namelijk je voorspelling loslaten op de potjes die Ajax speelt en de spelers die scoren. Dit keer is het tijd om meestervoorspeller Nostradamus in jezelf te vinden voor het duel met Fortuna! Vorig seizoen werd het 4-0, maar wat wordt het woensdagavond?

Wie weet krijgt Hakim Ziyech wel rust, dus of zijn naam als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier komt... Allemaal zaken om scherp op te zijn.

En het is zeker zaak om scherp te zijn, want alle wedstrijden die je sinds Heerenveen-thuis voorspelt, gaan om het echie. Het oefenen is voorbij. Met een juiste voorspelling van Fortuna-thuis kun je nu dus serieuze punten bijschrijven.

Met die punten maak je elke maand kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, neem dat maar van ons aan.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Gaaf! Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad).

Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com.

Zet ‘m op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >