Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Veltman kan lachen om panna in introfilmpje Champions League

Een minuutje of wat voor de aftrap van weer een speeldag in de Champions League zien miljoenen voetballiefhebbers over de hele wereld precies hetzelfde filmpje. En dan ziet dus ook iedereen dat Joël Veltman een panna krijgt. De verdediger van Ajax kan er wel om lachen.

18 september 2019 - 20:32
veltmanintrocar
Panna of niet, Veltman versloeg Juventus maar wel mooi. © Pro Shots

Een uitzending van de CL begint pas echt als je de hymne kunt neuriën, waarbij de muziek in beeld wordt vergezeld door diverse hoogtepunten van het afgelopen seizoen. Zo zien we Dusan Tadic telkens weer op fantastische wijze de 0-3 maken tegen Real Madrid.

Het optreden van Veltman is iets minder glansrijk, want hij krijgt de bal van Juventus-aanvaller Douglas Costa door zijn stokken gespeeld. Het was dinsdag na Ajax - Lille OSC (3-0) toch feest en dus durfden wij van Ajax Life dé vraag te stellen.

Wat vindt Veltman eigenlijk zelf van het CL-introfilmpje van seizoen 2019/2020? “Ik kan erom lachen, voor de volle honderd procent,” reageert de Ajacied. “Die actie van Costa ging kort na de kwartfinale al de hele wereld over en toen kreeg ik ook heel veel berichtjes...”

Een trucje uitdelen en een panna geven is natuurlijk niet niks. Dat vindt Veltman ook. “Ik kan alleen maar applaudisseren voor zo'n mooie actie. Maar uiteindelijk gingen wij een ronde verder en dat is het belangrijkst. Ik denk dat Costa liever met Juve een ronde was gegaan dan die panna.”

Het is dus niet zo dat Veltman in een depressie schiet zodra het introfilmpje van de CL – tijdens de groepsfase nog zeker een keertje of elf – weer op een willekeurige kijkbuis ergens ter wereld wordt gestraald. Integendeel zelfs. “Ik moet er juist om lachen!”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >