Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke ploeg begin jij aan de moeilijkste wedstrijd?

PSV-uit staat voor de deur. En PSV-uit is voor Ajax op basis van de laatste seizoenen de moeilijkste wedstrijd van allemaal. Er werd al drie keer op rij verloren. Er is zelfs al drie keer op rij niet gescoord. Dat zijn geen cijfers om vrolijk van te worden. Hoe breng jij hier verandering in?

20 september 2019 - 15:39
hagselfmoeilijkpsvcar
Valt er eindelijk iets te lachen tijdens PSV-uit? © Pro Shots

Op een of andere manier valt alles waar Ajax normaal zo sterk in is in duigen zodra het bordje van de gemeente Eindhoven wordt gepasseerd. Dan gebeuren er rare dingen. Erik ten Hag verliest dan ineens wedstrijden, Hakim Ziyech geeft geen goede passes meer en Dusan Tadic scoort niet...

Het wordt wel weer eens tijd om een resultaat neer te zetten in het Philips Stadion, want de laatste keer dat dit lukte, verdedigde Anwar el Ghazi nog de kleuren van Ajax. En die is al een tijdje terug uitgevlogen, mogen we wel stellen...

Het kan dus zomaar zijn dat Ten Hag een hulplijn nodig heeft en daarom kijken we nu naar jou! De vraag is welke formatie jij voor de topper van zondag het veld instuurt. Vormt Sergiño Dest jouw spreekwoordelijke slot op de deur of kies je toch voor een andere oplossing? Dit is maar één van de vele vragen.

Wij zijn nogal benieuwd met welke oplossing en basiself jij op de proppen komt! Als je onze app downloadt, kun je je eigen ideale opstelling maken. Zet onze app dus snel op je mobieltje! Gedaan? Mooi! Klik nu op het tabblad 'de tribune', selecteer PSV - Ajax en sleep vervolgens de spelers naar hun gewenste positie.

Als je elf namen hebt geselecteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself.

https://twitter.com/roeneverbeek/status/1175343263227764737

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >