Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke basisploeg hervat jij de eredivisie?

Lang niet alle Ajacieden zijn de interlandperiode ongeschonden doorgekomen. En dat kan zo zijn gevolgen hebben voor de opstelling waarin wordt gestart tijdens Ajax - sc Heerenveen. Durf jij het aan spelers met pijntjes op te stellen of richt jij het vizier liever op de ontmoeting met Lille OSC?

13 september 2019 - 16:45
hagselfheecar
Stel jij Tadic gewoon op of wacht je liever tot dinsdag? © Pro Shots

Er breken drukke tijden aan voor Ajax, maar voor sommige Ajacieden is het eigenlijk nooit rustig geweest. Of, nou ja, sommige Ajacieden... Zo'n beetje iedereen was de afgelopen tien dagen wel met een nationaal team op pad.

Dit leverde Noussair Mazraoui en Dusan Tadic lichte blessures op, terwijl Donny van de Beek nog altijd niet is aangesloten bij de rest van de groep. Het is nog onduidelijk wanneer Van de Beek zijn rentree kan maken, maar zeker is wel dat dit niet tegen Heerenveen zal zijn.

Kortom, er zijn best wat vraagtekens bij Ajax in aanloop naar pas de tweede thuiswedstrijd van het seizoen waarin drie punten op het spel staan. Speelt Tadic bij jou gewoon of doe je liever eventjes rustig aan? Grote kans dat velen van jullie zo hun eigen afwegingen maken.

Precies naar die afwegingen zijn wij benieuwd! Wij zijn sowieso benieuwd naar jouw Ten Hags elf en de manier waarop jij de echte trainer van advies voorziet. Als je onze app downloadt, kun je namelijk je eigen ideale opstelling maken. Zet onze app dus snel op je telefoon!

Kies daarin voor het tabblad 'de tribune' en selecteer Ajax - Heerenveen om vervolgens de spelers naar hun gewenste positie te slepen. Zodra je elf namen hebt genoteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself.

Vervolgens barst de onderlinge discussie vast los. Te gek!

https://twitter.com/JippJanssen/status/1172512330942484481

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >