Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag doet De Telegraaf de groeten en gaat niet naar voetbalgala

De geest lijkt ineens uit de fles. We weten natuurlijk al tijden dat Erik ten Hag het moet ontgelden en dat je berichtgeving van De Telegraaf niet zomaar moet geloven, maar er komt nu ook echt een tegengeluid op gang. Zo laat Erik ten Hag een feestje van De Telegraaf schieten...

01 september 2019 - 20:53
haggroetencar
Natuurlijk moet deze foto bij dit bericht, haha. © Pro Shots

Ten Hag kan in de ogen van de wakkere krant niets goed doen en krijgt totaal niet de credits voor de prestaties van Ajax in de laatste anderhalf jaar. Dat is erg jammer, want het is gewoon serieus knap wat Ten Hag voor elkaar weet te krijgen. In plaats daarvan verschijnen constant lullige berichten.

Die stomme Tukker weet niet wat hij doet, kreeg alles ingefluisterd van Alfred Schreuder en ook de spelers moeten hem niet. Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan, maar daar hebben we totaal geen zin in. Als we naar Ajax kijken, kunnen we zelf wel oordelen of het goed of slecht gaat.

En op het moment staan alle seinen op groen en daarvoor verdient Ten Hag zijn deel van de eer. De supporters lijken er ook zo over te denken. Dit maken we op uit de liedjes die tijdens Sparta-uit (1-4) werden gezongen aan het adres van De Telegraaf.

Diezelfde De Telegraaf organiseert maandag het voetbalgala, waarbij Matthijs de Ligt de Gouden Schoen in ontvangst neem, terwijl ook Dusan Tadic (Bronzen Schoen) en Frenkie de Jong (Talent van het Jaar) in de prijzen vallen. Je zou verwachten dat ook de trainer zin heeft in een leuke avond...

“Ik ga er niet naartoe en dat is jammer, want Ajax valt in de prijzen. Drie keer maar liefst. En ik was toch de trainer van die spelers, maar na de afgelopen tijd voel ik me niet geroepen om er naartoe te gaan,” aldus Ten Hag voor de camera van Fox Sports. “Jullie mogen het opvatten als een statement, maar ik ga niet gezellig doen met mensen die suggestief zijn.”

Het hoge woord komt nu uit de mond van Ten Hag: suggestief. De trainer beticht De Telegraaf van suggestieve berichtgeving en had in de microfoon van de NOS nog meer in petto. Ten Hag houdt het beschaafd, maar de goede lezer of luisteraar kan prima opmaken hoe de trainer er echt over denkt.

“Je zegt het al: het komt uit één hoek. De objectieve media heeft een heel ander oordeel over mij. Ze kunnen de groeten krijgen en verder vind ik het allemaal oké. Ik richt mijn aandacht er niet op, want het heeft toch geen zin. Ik richt me op mijn ploeg, op het verbeteren van het spel en op weer succesvol worden. Ik denk dat dit is waar het om gaat.”

Ten Hag hield het ook netjes toen hem werd gevraagd of het klopt dat dat er een lijntje liep tussen zijn voormalig assistent Alfred Schreuder en De Telegraaf. “Ik heb zoveel insinuaties en suggesties gehoord... Ik ga uit van loyaliteit en vertrouwen en neem aan dat het zo is gebeurd. We hebben succesvol samengewerkt en hebben een succesvol seizoen gehad, maar dit is een nieuw seizoen.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >