Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tadic geniet van connectie tussen Van de Beek en uitsupporters

Er stond een belangrijke gast in het uitvak van Het Kasteel. Donny van de Beek was Ajacied nummer 651 die de reis naar Sparta maakte om de club aan te moedigen en de 1-4-zege te vieren. Van de Beek beleefde op de tribunes een leuke dag en werd gespot door aanvoerder Dusan Tadic.

02 september 2019 - 15:29
tadicdonnyspartacar
Nee, dit shirt ging niet met Donny mee naar huis. © Pro Shots

“Klaas Jan vertelde mij dat Donny aanwezig was, maar dat ik hem moest zoeken in het uitvak,” aldus Tadic voor de camera van Telesport. We zien en horen de man die nu zeven eredivisieduels op rij heeft gescoord eens te meer een vraaggesprek in het Nederlands doen.

Dat is alleraardigst, omdat je zo kunt horen hoezeer Tadic zijn best doet om de juiste woorden aan elkaar te plakken. Er viel voor de nummer tien weer veel te genieten. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. “Ik vond het mooi om Donny in het uitvak te zien,” vervolgde hij.

“Donny heeft een goede connectie met onze supporters en dat was leuk om te zien,” merkte Tadic verder op. Omgekeerd vond Donny het leuk om Tadic een penalty te zien benutten. Zo leuk zelfs dat hij een videootje plaatste op Instagram dat later weer werd opgepikt door Tadic zelf.

De Serviër besloot naderhand zijn shirt in het uitvak te gooien, maar het was niet Van de Beek die met het uitshirtje naar huis ging. Donny was tijdens het samen juichen al niet meer van de partij. Gelukkig draagt hij nog wel steeds het Ajaxshirt. Dat vindt Tadic ook, al kwam hij daar even niet echt lekker uit zijn woorden.

Overigens velde Tadic – voor de tweede keer deze geslaagde week – zijn oordeel over het kunstgras waar Sparta zelf ook het liefst zo snel mogelijk vanaf wil. “Ik vind kunstgras geen probleem bij het controleren van de bal, maar na de wedstrijd doet alles pijn. Het is beter om te voetballen op normaal gras.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >