Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Mazraoui haakt bij Marokko onder 23 af met blessure...

Noussair Mazraoui heeft bij Marokko onder 23 niet de negentig minuten kunnen volmaken. De speler van Ajax moest zich laten vervangen vanwege een blessure. Details ontbreken nog, maar feit is dat Mazraoui hoofdschuddend het veld verliet en teleurgesteld de dug-out opzocht.

08 september 2019 - 10:41
mazraouimarokkocar
Nee, dit is nog niet het seizoen van Mazraoui... © Pro Shots

Terwijl Hakim Ziyech deze dagen met de hoofdmacht op pad is, meldde Mazraoui zich bij de Onder 23-ploeg van Marokko. De Marokkanen strijden met Mali onder 23 om een plekje op de Afrika Cup en het eerste duel van dit belangrijke tweeluik eindigde in 1-1.

Mazraoui had graag zijn steentje bijdragen, maar moest na een uurtje vol teleurstelling plaatsnemen op de bank om de wedstrijd af te kijken. Het gaat om een blessure aan zijn knie of voet. Veel is op dit moment nog onduidelijk, dus we moeten maar even afwachten.

Seizoen 2019/2020 is vooralsnog niet het jaar van Mazraoui, die zich na een korte vakantie door de 'echte' Afrika Cup later meldde bij Ajax, kampte met een knieblessure en op fitte momenten ook nog geen fantastische indruk maakte.

We kunnen alleen maar hopen dat Mazraoui snel weer boven Jan is en de tijd krijgt om neemt om toe te groeien naar goede vorm. Het is namelijk nogal snel gegaan voor de 21-jarige speler, die zich vorig seizoen in het elftal speelde om er tijdens het sprookjesjaar amper nog uit te verdwijnen.

Overigens was er ook een tegenvaller voor Dusan Tadic, maar dan in sportieve zin. De Serviër speelde tegen Portugal als spits een fantastische wedstrijd. Hij kon alleen niet voorkomen dat met 2-4 werd verloren. Tadic vormde echt een plaag voor de defensie, alleen beschikten zijn teamgenoten niet over dezelfde kwaliteiten als de Ajacieden die meestal om hem heen staan.

Je kunt de bijzondere wedstrijd van Tadic nagaan door bijvoorbeeld deze passmap te checken. Helaas voor de aanvoerder van Ajax raakte kwalificatie voor het EK 2020 door de nederlaag wel verder uit beeld...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >