Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor Ajax - Paok Saloniki!

Laten we hopen dat Ajax - Paok Saloniki de eerste wordt van vele mooie Europese avondjes! We hebben er onwijs zin in en kunnen er eigenlijk niet op wachten. De uitgangspositie (2-2) is best goed en het is zaak om hier gebruik van te maken. En jij kunt erbij zijn dankzij onze prijsvraag!

09 augustus 2019 - 11:02
prijsvraagpaokcar

Het resultaat dat Ajax meenam uit Griekenland is absoluut niet slecht, maar het had natuurlijk beter gekund. Eigenlijk geldt voor het veldspel precies hetzelfde: niet slecht, maar het had beter gekund. Of een kwartiertje minder slecht. Die dip is de reden dat er nu nog niets zeker is.

Dan moet Ajax het dinsdag maar afmaken. De aftrap is om 20.30 uur en vanaf dat moment is het idee om alle remmen los te gooien. Net als vorig seizoen: druk zetten, afjagen en... scoren! Dat is het idee en Erik ten Hag broedt nu op een clever plan om dit ook voor elkaar te krijgen.

De JC Arena is al een tijdje uitverkocht, maar er is nog een kansje om dinsdag toch naar binnen te kunnen. Daarvoor moet je wel meedoen aan onze prijsvraag. We verloten tien setjes van twee kaarten. Jullie krijgen tot zondag 23.45 uur de tijd om het juiste antwoord in te sturen.

Prijsvraag: Wat was er zo bijzonder aan het doelpunt dat Luis Suarez in 2010 maakte tijdens de thuiswedstrijd tegen Paok?

De winnaars krijgen kort na de deadline bericht. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

[gravityform id="335" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >