Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor Ajax - FC Emmen!

Het winnen van de Johan Cruijffschaal in eigen huis is leuk, maar het voelt pas echt als thuiskomen wanneer er in een thuiswedstrijd drie punten op het spel staan. Het is zaterdag eindelijk zo ver! Ajax neemt het op tegen FC Emmen en via onze prijsvraag maak je kans op het winnen van kaartjes!

06 augustus 2019 - 11:14
prijsvraagemmencar

Het seizoen is al 270 minuten oud als Ajax voor eigen publiek aftrapt en de jacht opent op het 35ste kampioenschap. Het getal 34 staat prachtig, maar 35 is nog net even iets mooier. De voortekenen zijn goed, maar er kan in de tussentijd natuurlijk echt van alles gebeuren.

De openingsserie van Ajax lijkt verdacht veel op die van vorig seizoen en wij tekenen voor een gelijke uitslag, want dan wordt het 5-0. Al zijn we in eerste instantie gewoon blij met drie punten plus een goed voetballend Ajax!

Heb jij zin om zaterdag (aftrap 19.45 uur) van de partij te zijn? Doe dan mee aan onze prijsvraag! We verloten negen setjes van twee kaarten voor de eerste echte thuiswedstrijd van het seizoen. Jullie krijgen tot donderdag 13.00 uur de tijd om het juiste antwoord in te sturen.

Prijsvraag: Wie is de maker van het eerste doelpunt van Ajax ooit tegen FC Emmen in de eredivisie?

De winnaars krijgen kort na de deadline bericht. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

[gravityform id="333" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >