Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor Ajax - Apoel Nicosia!

We hebben met VVV-Venlo een tussendoortje gehad en nu is het tijd voor het hoofdgerecht! Ajax moet zich tussen nu en tien dagen zien te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. De Johan Cruijff Arena was zeer snel voorlopig uitverkocht, maar wij hebben nog kaartjes!

19 augustus 2019 - 10:59
prijsvraagapoelcar

Je krijgt die kaartjes natuurlijk niet zomaar. We verwachten wel dat je er iets voor doet, zoals het geven van een goed antwoord op onze prijsvraag. Wie weet lukt het op die manier in tweede instantie alsnog om kaartjes te scoren, want die vlogen de deur uit.

De return tussen Ajax en Apoel Nicosia staat gepland voor woensdag 28 augustus en de aftrap is om 21.00 uur. Je bent dus sowieso laat thuis, maar dat is waarschijnlijk geen enkel probleem, want als Ajax zich inderdaad kwalificeert voor de CL kom je in een roes van vreugde.

Het moet allemaal nog wel even gebeuren en ook al klinkt Apoel als een minder zware opgave dan Paok Saloniki, we weten dat het soms met hangen en wurgen gaat bij Ajax als het favoriet is en op de drempel staat van het meest aansprekende clubtoernooi. Je moet dus ook bereid zijn de longen uit je lijf te schreeuwen!

Ben je daartoe bereid? Dat is mooi, want dan kom je in aanmerking voor het winnen van kaartjes! We verloten onder het aftellen naar Ajax - Apoel in totaal acht setjes van twee kaarten. Jullie krijgen tot donderdag 13.00 uur om het juiste antwoord in te sturen.

Prijsvraag: wie opende vorige keer namens Ajax de score in de thuiswedstrijd tegen Apoel?

De winnaars krijgen kort na de deadline bericht. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

[gravityform id="340" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >