Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een exemplaar van FIFA 20 Limited Ajax Edition!

Het is de tijd van het jaar waarin de 2019-versie echt niet meer kan en we aftellen richting de nieuwe uitgave. Het einde van het aftellen is weer een stukje duidelijker in zicht, nu Ajax de voorverkoop van de FIFA 20 Limited Ajax Edition heeft gestart. Of doe mee aan de prijsvraag!

19 augustus 2019 - 12:04
fifa20car

De laatste transfers worden nu zo'n beetje afgerond en gelukkig hoeven makers EA Sports aan de selectie van Ajax weinig te veranderen, maar toch is FIFA 20 straks weer heel anders dan FIFA 19. De eerste weken moet je je skills flink bijschaven om je vrienden toch de baas te blijven.

Er wordt een totaal nieuwe straatvoetbalervaring toegevoegd in de vorm van VOLTA en de gameplay is weer een stuk realistischer gemaakt. En hebben we het al over FIFA Ultimate Team gehad? Er zijn straks nog meer manieren om je droomelftal samen te stellen.

We moeten nog even wachten tot FIFA 20 in de winkel ligt, maar je kunt de clubeditie van Ajax wel al bestellen in de digitale fanshop. Als je kiest voor de Champions-editie, heb jij de nieuwe uitgave van het spel al 24 september, zelfs drie dagen eerder, als eerste binnen!

De speciale clubeditie wil nog wel eens snel uitverkocht zijn, dus wees er snel bij! Spreid je liever je winstkansen? Wij mogen vier exemplaren van de FIFA 20 Limited Ajax Edition verloten onder leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Life! Beantwoord snel onze prijsvraag! En laat ook weten welke editie je graag wilt winnen.

Prijsvraag: waarom is er onlangs een petitie gestart over Johan Cruijff in FIFA?

Je kan meedoen tot en met maandag 26 augustus, 12.30 uur. De winnaars krijgen kort na de deadline bericht. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

[gravityform id="342" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >