Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Twintig minuten Huntelaar is al genoeg voor een wallpaper

Twintig minuten. Meer had Klaas Jan Huntelaar niet nodig. Hij prikte twee keer raak. Binnen de kortste keren. Je kunt altijd van Huntelaar op aan. Het waren echt niet per se de gemakkelijkste kansen, maar 'KJH' heeft aan een klein gaatje genoeg. FC Emmen weet er alles van. Het werd 5-0.

11 augustus 2019 - 00:15
wallpaperemmen1200

Als je twintig minuten voor tijd met 3-0 achter staat tegen Ajax, kom je op het punt dat je hoopt de schade te kunnen beperken. Dan is het toch best wel vervelend als Huntelaar zich langs de zijlijn meldt. Zeker als opgewarmd en wel ook nog echt wordt ingebracht.

Andersom weet je als Ajaxsupporter: als het twintig minuten voor tijd 3-0 staat en Huntelaar komt erin, dan wordt het opletten geblazen. Als Huntelaar erin komt, gebeurt er altijd iets. Er gaat een keertje een kans mis en hij prikt er heus niet altijd twee binnen, maar je weet het...

Je weet dat je nog niet naar huis moet gaan, zoals sommigen weer deden terwijl de eindstand nog niet bleek bereikt. Nee, als Huntelaar erin komt, moet je klaar zijn om te juichen. Laten we hopen dat de spits tegen Paok Saloniki 'niet nodig' is. Dat het Ajax voor een mogelijke invalbeurt al goed gaat.

Maar later in het seizoen komt vroeg of laat een moment dat we Huntelaar weer aankijken. Met z'n allen. Wil jij het doen, Klaas Jan? En dan eren we hem wederom met een wallpaper, zoals we nu ook doen. Het is en blijft prachtig om er getuige van te mogen zijn.

Stel jij deze wallpaper van Huntelaar in als nieuwe achtergrond op je telefoon? We ontvangen in dat geval graag een screenshot. Gewoon. Vinden we leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >