Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Tadic prikt voor de zesde wedstrijd op rij raak!

De ene overwinning is de andere niet. Dat begrijpen we heel goed. En al helemaal wanneer de blik is gericht op een ticket voor de groepsfase van de Champions League. Maar ook na VVV-uit (1-4) maken we een wallpaper en net als midweeks speelt Dusan Tadic de hoofdrol!

18 augustus 2019 - 15:22
wallpapervvvajacar

De ene keer ligt de wallpaper meer voor de hand dan de andere keer en, eerlijk is eerlijk, het was na het treffen met VVV-Venlo best eventjes zoeken naar een geschikte foto. Maar we hebben er eentje gevonden! Met Tadic dus opnieuw. Is dat erg? Nee, helemaal niet!

Bedenk even goed dat Tadic tegen VVV voor het zesde duel op rij in de eredivisie trefzeker was! Dan verdien je het toch best om weer te schitteren op een wallpaper? Klopt, vinden wij ook! Tadic trad in de voetsporen van Rafael van der Vaart, Klaas Jan Huntelaar, Luis Suarez en Arek Milik.

De aanvoerder is de vijfde Ajacied deze eeuw die dit kunststukje voor elkaar krijgt! Kortom, zo vaak gebeurt het niet dat een speler van Ajax zes wedstrijden op rij scoort. Het is een knappe prestatie en daar mogen we best wat extra aandacht aan schenken.

Dat doen we door middel van een wallpaper! We hopen er dit seizoen weer onwijs veel te kunnen maken en vooralsnog zijn we goed onderweg, maar de komende twee potjes bepalen veel. Deze wallpaper is in ieder geval precies geschikt als achtergrond van je telefoon! Besluit jij deze plaat van Tadic te installeren? Stuur ons dan een screenshot! Dat vinden we leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >