Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Heerlijke beelden van de pogo bij start nieuw Europees avontuur!

We hebben het hier vaak over de pogo. Dat doen we in woord en beeld, maar je merkt pas echt hoe speciaal de pogo is als je er zelf tussen hebt gestaan. Zingen, springen, gekkenhuis op de tribune. We horen nu na Ajax - Paok Saloniki (3-2) zelfs dat het meemaken van een pogo op je bucketlist mag!

14 augustus 2019 - 17:21

We kregen de opmerking over 'pogo op je bucketlist' binnen via Twitter, het platform waarop we al een van de filmpjes deelden die ook in dit bericht zijn verwerkt. Die opmerking kwam van een pogo-debutant, want voor alles is een eerste keer. Ajaxdebuut en pogo-debuut.

De pogo werd ingezet om te vieren dat Ajax een ronde verder is, weliswaar in de voorronde. Maar het vangnet dat Europa League heet, is nu opengeklapt en daarmee zijn we verzekerd van een tof, nieuw avontuur dat ons kriskras door Europa voert.

Wat hebben we de pogo gemist! Het blijft een prachtig gezicht om duizenden Ajacieden op die manier een nieuw succesje van hun club te zien vieren. En wat ging het weer massaal! We zagen pogo op de eerste ring, op de tweede ring en zelfs een beetje op de lange zijde. Heerlijk, echt waar.

Nog afgezien van de pogo kunnen we jullie alleen maar aanraden om ook de overige sfeervideo's van @Ventos te bekijken. Die filmpjes vind je door op deze link te klikken. Je hoeft er verder niets voor te doen. Behalve een momentje voor jezelf reserveren en achterover leunen.

Op naar de Champions League, op naar de volgende pogo!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >