Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax trakteert bij eerste thuiswedstrijd op vijf doelpunten

Kun je na de eerste driepunter van het seizoen spreken van een 'reguliere overwinning'? Dat is een goede vraag en eentje waar we niet met zekerheid antwoord op durven geven, maar feit is dat Ajax weer volop deed denken aan de ploeg van vorig seizoen. En zo zien we het graag. De Ajacieden rolden ondertussen FC Emmen met 5-0 op.

11 augustus 2019 - 13:24
emmenopenercar

Ajax is nog een beetje zoekende en om toe te werken naar een vaste formatie, moet je soms iets uitproberen. En dat deed Erik ten Hag. Hij verraste toch wel een beetje met zijn startende elf, maar de Ajacieden hadden weinig tijd nodig om aan elkaar te wennen.

Het was bijna alweer raak na een halve minuut. Het doelpunt dat in de openingsfase uitbleef kregen we terug in blessuretijd, want als Klaas Jan Huntelaar mag invallen, moet je echt niet te vroeg naar huis gaan. Dat is precies wat sommigen deden en ze kregen via 'KJH' de rekening gepresenteerd.

Tussen die eerste en laatste minuut kwamen de Ajacieden geen moment in de problemen en werd getracht om het elftal zo af te stellen dat er weer sprake is van een machine. Er moeten nog wel wat schoonheidsfoutjes uit het spel, maar hier kan de ploeg mee verder. En hoe die ideale elf er dan precies uitziet, merken we later wel.

De kop is er amper af of we hebben alweer vijf keer kunnen juichen. Als Ajax die lijn toch eens weer door te trekken deze week. Er breken alweer belangrijke momenten aan. Op naar Paok, op naar VVV en op naar meer! Wat heerlijk dat het seizoen nu écht is gestart!

De foto's zijn van Pro Shots en Sjoerd Tullenaar.

Als je klaar bent met foto's kijken, hebben we nog een vraag voor je: wie van de spelers sprong eruit tijdens Ajax - Emmen? Dat horen we graag van jullie. Oftewel, het is weer tijd voor onze verkiezing Ajacied van de Wedstrijd. Stemmen doe je hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >