Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Johan Cruijff Arena

Weet jij alles over de JC Arena? Word dan stadiongids!

Lijkt het jou gaaf om bezoekers, kinderen en toeristen uit binnen- en buitenland alles te vertellen over ons mooie stadion? Nou, dan moet je even doorlezen, want de Johan Cruijff Arena zoekt enthousiaste gidsen die stadiontours willen begeleiden.

26 augustus 2019 - 09:36
rondleiding-1200
Welkom in het mooiste stadion van Nederland! © Pro Shots

Het stadion organiseert dagelijks minimaal acht stadiontours voor mensen die graag het Ajaxstadion willen bewonderen. Als gids ben jij verantwoordelijk voor het rondleiden van bezoekers, jong en oud, en bezorg je deze mensen een toffe ervaring. 

Jij leidt bezoekers langs mooie plekken, zoals pers- en kleedkamer, de gallery of fame en de dug-outs langs het veld. Daarbij maak jij de stadiontour voor mensen extra bijzonder door ze alle toffe weetjes te vertellen over wat ze zien.

Je moet dus communicatief sterk en gastvriendelijk zijn. Ook is gevoel met Ajax logischerwijs handig en spreek je een aardig woordje Engels. De Arena heeft vooral dringend behoefte aan enthousiastelingen die tours willen begeleiden tijdens de weekeindes.

Lijkt het jou wel wat om de Johan Cruijff Arena te vertegenwoordigen? Kom dan snel in actie en check de volledige vacaturetekst op de website van de Arena.

Goed om te weten: de Arena organiseert donderdag 29 augustus een heuse opleidingsavond. De mensen die zich aanmelden om tours te willen begeleiden, krijgen een uitnodiging. Tijdens de avond wordt meer verteld over wat er precies van je wordt verwacht en het is sowieso leuk om even kennis met elkaar te maken. Mede uit die groep selecteert de Arena nieuwe gidsen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >