Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel uitkomst van return Ajax - Paok in onze SV Ajax-poule!

Er deden vorig seizoen zo'n duizend Ajacieden mee aan onze SV Ajax-poule en we naderen dit aantal weer. Het gaat dus niet zozeer om een mazzeltje, maar om pure kennis als jij tegen het einde van het seizoen meestervoorspeller wil zijn. Het is tijd om je licht te laten schijnen over Ajax - Paok Saloniki!

13 augustus 2019 - 16:49
poulespaokthuiscar
Ajax wist uit een kwartiertje niet wat het aan moest met Paok. © Pro Shots

De heenwedstrijd tussen Ajax en de Grieken eindigde in 2-2 en dat moet je niet vergeten bij het voorspellen van de return, want de eerste uitslag is altijd van invloed op het verloop van de tweede wedstrijd. Al is het maar omdat Paok waarschijnlijk moet winnen om door te stoten.

En als Ajax staat te winnen, moet Ajax scoren. Zo zijn er altijd dingen die belangrijk zijn. Als jij hoofd- en bijzaken van elkaar kunt scheiden, doe je er verstandig aan om een voorspelling in te sturen. Wij dagen jullie uit, kom maar op!

Een klein puntje van aandacht is dat er met een juiste voorspelling van Ajax - Paok nog geen punten vallen te verdienen. De SV Ajax-poule gaat 14 september weer van start om het echie. Je kunt deze weken net als Erik ten Hag gebruiken als een voorbereiding waarin je wel resultaat moet boeken.

Je maakt iedere maand kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, kunnen we alvast beloven.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer.

Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.nl. Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >