Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel uitduel met Apoel Nicosia in onze SV Ajax-poule!

Ajax schakelde Paok Saloniki uit in de derde voorronde van de Champions League en dinsdag is Apoel Nicosia de tegenstander in de play-offs van het kampioenenbal. Het is zaak om in de heenwedstrijd een goede uitgangspositie neer te zetten. Welke uitslag voorspel jij?

20 augustus 2019 - 10:20
apoeluitpoulescar
De uitwedstrijd van 2014 tegen Apoel eindigde in 1-1. © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou weer de kans om toffe prijzen binnen te slepen. Voordat je deze kunt winnen, moet je natuurlijk wel eerst de goede voorspellingen insturen. Deze keer is tijd om je licht te laten schijnen over Apoel – Ajax!

Een klein puntje van aandacht is dat er met een juiste voorspelling van de Europese wedstrijd nog geen punten vallen te verdienen. Het gaat in de SV Ajax-poule vanaf 14 september weer om het echie. Je kunt deze weken net als Erik ten Hag gebruiken als een voorbereiding waarin je wel resultaat moet boeken. Wij dagen jullie uit, kom maar op!

Je maakt iedere maand kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, kunnen we alvast beloven.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer.

Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.nl. Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >