Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel Sparta-uit en meer met onze SV Ajax-poule!

Er staat weer een weekeinde vol voetbal voor de deur. Laat jouw voetbalverstand de uitslagen voorspellen via onze SV Ajax-poule en maak iedere maand kans op toffe prijzen!

31 augustus 2019 - 13:49
Copyright-ProShots-4211988
Wie vul jij in als doelpuntenmaker? © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou weer de kans om toffe prijzen binnen te slepen. Daar moet je natuurlijk wel eerst wat voor doen, namelijk je voorspelling loslaten op de wedstrijden die Ajax speelt en de spelers die het net vinden. Dit keer is het tijd om in je glazen bol te kijken voor het uitduel met Sparta!

Wees gerust, terwijl het bij Ajax al flink om het echie gaat, is het bij ons nog effe zwemmen met bandjes om. Of fietsen met zijwieltjes. Net wat je wilt. Met een juiste voorspelling van Sparta – Ajax kun je nu dus nog geen punten verdienen, maar je kunt gewoon even kijken hoe het je bevalt. En hoe het allemaal werkt. Gewoon even uitproberen!

Toch is het zaak om snel scherp te zijn. Het gaat in de SV Ajax-poule vanaf 14 september weer om het echie. Dan moet je er écht staan. Je zit nu nog in de voorbereiding, maar die is bijna voorbij. Wij dagen jullie uit, kom maar op!

Het duel tussen FC Emmen en PEC Zwolle kun je helaas niet meer proberen te voorspellen, omdat die wedstrijd al is gespeeld. Als je vanavond voor 18.30 uur de overige uitslagen invult, zit je goed.

En je doet het niet voor niks, want er vallen zaken te winnen. Oh jazeker! Je maakt iedere maand namelijk kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, kunnen we alvast beloven.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >