Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van de Beek 'gewoon' onderdeel van selectie voor Paok-uit

Donny van de Beek is beschikbaar voor Ajax tijdens de heenwedstrijd tegen Paok Saloniki. Dit blijkt uit het feit dat de middenvelder, die wordt begeerd door Real Madrid, in het vliegtuig naar Griekenland stapt. Lasse Schöne is er helaas niet meer bij.

05 augustus 2019 - 10:34
selectiepaokcar
Gaan Donny en Tadic het voor Ajax doen in Griekenland? © Pro Shots

Het was lange tijd rustig op de transfermarkt, maar nu diverse competities op het punt van beginnen staan, wordt er ineens toch aan flink wat Ajacieden getrokken. Dat is reden genoeg om best wel een beetje bezorgd van te worden en we kunnen alleen maar hopen dat Marc Overmars niet alles laat gebeuren.

Ajax zet in ieder geval enigszins zijn hakken in het zand, want van een akkoord met Real Madrid over Van de Beek is nog geen sprake. Anders laat je een speler met een geschatte waarde van 60 miljoen euro geen vliegtuig boarden. Buiten dat kan wel of geen Champions League halen voor Ajax ook zo'n 60 miljoen euro schelen, dus ja.

Van de Beek is er dus wel bij, Schöne niet. De Deen staat op het punt om zijn transfer naar Genoa af te ronden en dat is allemaal zo concreet dat we hem in Griekenland niet meer kunnen bewonderen. De middenvelder nam na Vitesse-uit (2-2) zelfs al afscheid van het uitvak. Tegenover het afhaken van Schöne staat het aanhaken van Edson Álvarez.

De Mexicaanse verdediger is in het bezit van een werkvergunning en mag trainen en spelen. De aankoop heeft de eerste trainingen zelfs al achter de rug, maar de kans op een basisplek of zelfs speeltijd tegen Paok (aftrap dinsdag 19.00 uur) lijkt klein. Dat zou ook allemaal wel erg snel zijn...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >